kapcsolatKapcsolatba léphetsz velünk a következőképpen:


Email:

Pineapple


Emailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, melyet a képre kattintva azonnal új ablakban elérsz.Facebook:

Pineapple


Megtekintheted oldalunkat a facebookon is a Baráti Airsoft csapat néven, melyet a képre kattintva azonnal új ablakban elérsz.Ts-3:

A ts-3 (TeamSpeak 3 szerver)! egy társalgó felület, amire regisztrálás után, bármikor fel lehet csatlakozni, telefonnal is lehet használni, a megfelelő app letöltésével. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy bármikor bárki feljöhet, a szabályok megtartása mellett, szabadon folytathat társalgást a szerveren!
A ts-3 Kliens letöltése.: https://www.teamspeak.com/en/downloads/
TeamSpeak 3 Szerverünk elérhetősége:

ts.kgvteam.hu


Ts-3 szabályzat
A szabályzat Itt található:

 1. Tilos más felhasználókat és/vagy lányokat zaklatni, terrorizálni!
  Szankció: Moderátor belátása szerint
 2. Más szerver hirdetése és a szerver használata minden olyan tevékenységre, amely anyagi haszonszerzésre irányul TILOS!
  Szankció: Örök Ban
 3. Rangok kéregetése TILOS!
  Szankció: 1 Hét Ban
 4. Hangtorzítás és/vagy önerőből a saját hangod eltorzítása, továbbá ízlésromboló vagy bármilyen egyéb nem a szerverre illő hangok lejátszása, előidézése vagy továbbítása TILOS!
  Szankció: 3 Nap Ban
 5. Ne kérj meg moderátort, hogy húzzon be ide vagy oda! (Ahova be tudsz menni oda neked kell bemenni! (kivétel ha ő húzott ki onnan)
  Szankció: 3 x kick (szerverről) majd 20 perc ban
 6. MusicBot használata az egyes szobákban csak a bent tartózkodók engedélyével lehetséges! (Hangerő + stb is ide tartozik)
  Szankció:
  • Első alkalommal figyelmeztetés!
  • Második alkalommal 1 óra ban a tulajdonosnak és 1 nap Ban a MusicBot-nak!
  • Harmadik alkalommal mindkettőnek örök Ban!
 7. Politikai, Pornográf és/vagy Etnikai tartalom közzététele bármilyen formában TILOS! (Link, Avatar, Kép, Videó ...stb)
  Szankció:
  • Első alkalommal figyelmeztetés!
  • Második alkalommal a tartalom törlése (Ha lehetséges) majd kick (szerverről)!
  • Harmadik alkalommal 1 Hét Ban!
 8. Tilos Floodolni bármilyen formában (Poke, PM, ...stb)
  Szankció:
  • Első alkalommal figyelmeztetés!
  • Második alkalommal 1 x kick (szerverről)!
  • Harmadik alkalommal 1 Nap Ban!
 9. Ha bannolva vagy a szerverről akkor nem jöhetsz fel (VPN és egyéb "varázslat" alkalmazásával sem)
  Szankció: Örök Ban
 10. Felvételt készíteni bármilyen formában TILOS (Kivételt képez ha a szobában tartózkodók engedélyezik azt ÍRÁSBAN minden körülmények között)
  Záradékok.:
  • Engedélyezett a felvétel készítése abban az esetben ha valamilyen visszaélést, szabálysértést, mulasztást és/vagy jogszerűtlen cselekményt akarsz bizonyítani (Adminokkal, Moderátorokkal és vezetőségi tagokkal szemben is)!
  • Jelen záradékok előző pontjában foglaltak esetén nem kell a szobában tartózkodók hozzájárulása és a felvételt készítő nem köteles a benntartózkodók tudomására hozni a felvétel készítésének tényét!
  • Abban az esetben ha a készített felvételhez kapcsolódó bizonyítási eljárás lezárult, a felvétel birtokosa köteles azt azonnali hatállyal megsemmisíteni és azt előtte harmadik fél számára átadni vagy tudomására hozni és/vagy másolni szigorúan TILOS!
  Szankció: Örök Ban
 11. Rangoddal való visszaélés! (Rang jogosultságok kihasználása, Jogtalan intézkedés foganatosítása! ...stb)
  Szankció:
  • Első alkalommal figyelmeztetés vagy súlyos esetben lefokozás/rangelvétel!
  • Második alkalommal rangfosztás + 1 hónap ban!
 12. A névben maximálisan 6 db speciális karakter lehet! Ezen felül tilos az olyan karakterek használata a névben, melyek a magyar ABC által nem ismert karakterek (pl. kínai, arab), más betűtípussal használt nevek! (Az alapértelmezettek mellett speciális karakternek számít.: Pontok, Vesszők, Kötőjelek és ezek kombinációi + egyéb írásjelek)
  Záradékok.:
  • Továbbá nem alkalmazhatsz/használhatsz a neved előtt semmilyen a(z) 12. szabályzati pontban meghatározott karaktert!
  Szankció:
  • Első alkalommal felszólítás annak eltávolítására!
  • Második alkalommal kick (szerverről)!
  • Harmadik alkalommal 15 perc ban!
 13. Moderátor előli kilépés/ellépés!
  Szankció: 20 perc ban
 14. Önkényuralmi jelképek publikálása, közzététele bármilyen módon TILOS!
  Szankció: 1 hét ban
 15. Szoba Jump tevékenység tiltott! Szoba Jump-nak minősítendő minden olyan szobáról-szobára történő ugrálás mely esetben 10 s (másodperc) időtartam alatt az adott felhasználó legalább három szobában végez mozgást!
  Szankció:
  • Első alkalommal figyelmeztetés!
  • Második alkalommal 2 óra ban! (A figyelmeztetés opcionális!) A(z) intézkedő személy egyéni elbírálása alá tartozik a figyelmeztetés lehetősége!
 16. 16. Rangok (Permissionok) viselése oly módon lehetséges, hogy egy adott id-n (Azonosítón) Játék rang-ból egy idejűleg maximálisan 4 (Négy) darab lehet! Továbbá Speciális rangokból maximálisan 2 (Kettő) darab,"Vezető" rangokból maximálisan 1 (Egy) darab, Állapot Jelölő-böl 2 (Kettő) darab! Illetve a Nem-et jelölő rangokból 1 (Egy) használható egyidejűleg! Egyedi rang alkalmazása esetén kizárólag a saját rangját viselheti, kivéve ha az adott másik rang tulajdonosa erre engedélyt ad!
  Szankció: Teljes rangfosztás! A rangfosztástól 2 hétig semmilyen rangot nem viselhet a "Felhasználó"! A(z) adott moderátor esetében pedig rang lefokozás! (1 Szint)
 17. A felsorolt részleg(ek)ben a(z) AFK semmilyen formája (Mute, Mic Off ..stb) nem megengedett (TILOS)! [Pl.: Társalgó Részleg, Moderátor Szolgálat, „Váró(k)” valamint Betoppanó]
  Szankció: Alap esetben Kick! Azonban 2 - 3 Kick-et követően a moderátor belátása szerint ban is kiosztható (Azonban MAX 1 ÓRA időtartam)!
 18. A Vezetőség Tagjainak a(z) Vezetőségi Rang illetve a(z) Nagyot Látó (eye) rang kivételével semmit sem kötelesek viselni!
  Záradékok.:
  • Tulajdonosnak nem kötelező a "Nagyot Látó (Eye)" rang viselése
  • A Vezetőségi Tagok amennyiben rendelkeznek VIP Szobával abban az esetben a VIP rang viselete is kötelező
  • Szerverünkön a „Felhasználó” rang alapértelmezett jellege miatt (Standard) esetben a(z) egyes felhasználók nem kötelesek más rangot viselni!
  Szankció: Tulajdonos belátása és döntése szerint vagy a staff (Moderátor,Operátor stb) belátása szerint!
 19. Amennyiben rendelkezel V.I.P joggal és Szobával úgy rád is kötelező érvényűen vonatkoznak a "V.I.P Részleg"-re vonatkozó szabályok!
  Szankció: A vonatkozó szabályok megsértése (benemtartása esetén) akár a V.I.P szekciód törlésre is kerülhet!
 20. A TeamSpeak szerverre történő csatlakozással automatikusan elfogadod, megtartod és magadra nézve kötelező érvényűen tekinted a teljes szabályzatot!!
  Egyetértés hiánya esetén: Ebben az esetben azonnal le kell jelentkezned!
  Így nem áll jogodban használni e szervert!


 21. A szabályzat kivétel nélkül mindenkire vonatkozik!
  A szabályzat ismeretének hiánya nem mentesít a felelősségre vonás alól!

  A szabályzat a Binyától elkérve!!! (Binyach.hu) Köszönönet érte!
  Utolsó Hiteles modosítás: 2019.04.07.